Saffransskorpor.


Supergoda saffransskorpor!

100 g. smör
1 g. saffran
2 ägg
1,5 dl socker
5 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1,5 dl skalad sötmandel
råsocker

Smält smör med saffran. Häll i en bunke, knäck i äggen.
Tillsätt de torra ingredienserna och mandeln.
Dela degen i 3 delar och forma till längder. Strö på råsocker.
Grädda i ugnen på 175 grader i 25 minuter.
Ta ut och skär i skivor. Sänk ugnen till 125 grader och sätt in skorporna 10 minuter till.
Låt gärna stå på eftervärmen.

Mums..!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0