Milstolpe i livet.

Idag, nästan exakt en månad sedan vi flyttade till lägenheten, nådde vi en ny milstolpe i vårt liv där. Vi bakade vår första paj!

Hmm vadå?!, tänker väl ni, men att baka i sitt nya hem är ett bevis på att man har börjat komma i ordning och att man accepterar bostaden. I alla fall anser jag det. Så idag fick alltså vår söta lilla lägenhet den bekräftelse den behövde!


Vi åkte till vår nya favoritbutik City Gross och köpte rabarber (extrapris), mjöl (extrapris), socker och margarin och kunde sen i lugn och ro sätta igång med att ge lägenheten all bekräftelse den bara kunde få. Och till råga på allt blev pajen underbart god! (ibland ska man ha tur också)


Valborg imorgon! Längtar galet mycket efter att få dansa igen! (wizex på Björka, be there!!)


Pusselipuss.
Underbara sommar <33

När solen väl kommer fram och det blir äkta värme i luften, då inser man verkligen hur mycket man saknat sommaren <33

image2

Sommarens första dag


Från helvetesdagen igår (som jag publiciterade innan idag, jaa jag fuskskrev den innan, för att testa om jag verkligen skulle kunna skriva blogg) till en helt underbar dag idag!
Inte nog med att det är den 27 april (3 år och 4 månader med älskling) utan det har dessutom varit nästan 20 grader varmt ute och älskling jobbade bara några timmar på morgonen.

Så på morgonen blev det dusch, rakning, ansiktsmask, målning och klippning av naglar.. Allt man kan tänka sig för att jag skulle känna mig som en prinsessa :)
Efter ett snabbt besök till solariet åkte vi sen till Nova Lund och hittade den mest underbara klänning inne på ichi!! (min nya favoritbutik by the way)

Efter det for vi till mina kära föräldrar där vi packade lite och hälsade på min sötaste Pärla som faktiskt fyller 2 veckor idag! Hon är helt fantastiskt söt med sina stora blå ögon! <3 Längtar bara tills jag får ta med henne hem!

19 grader varmt och jag bestämde mig för att ta Jonna med mig och gå tillbaka till Dalby igen.. Kortbyxor och tröja, nynerladdad musik från Natasja på mp3:n, lukten av nyklippt gräs i näsan och solen i ögonen.. Underbara sommar!!

Dans på kvällen med min Axel som grädde på moset.. Fler sådana här dagar, tack!

Puss.

Mitt försök till något seriöst

Efter ett jävulskt slut på den här veckan så fattade jag beslutet att börja blogga! Jaa tro det eller ej, jag som inte kan hålla igång mer än en community åt gången ska försöka klara av bloggvärlden.. Får väl se hur det går. Ska i alla fall göra ett seriöst försök ;)


Så.. hela tanken om en blogg väcktes alltså genom två saker.. Den första anledningen kom till mig när jag satt och rensade bland massa gamla papper och hittade en hög med anteckningsböcker som var fyllda med meddelande som jag och min kära Andréa hade skrivit till varandra när vi gick i sjuan! Jag satt och skrattade och fick vackra minnen av våra texter, men mest blev jag faktiskt deprimerad! Så vackert jag skrev! Jag lekte med orden på ett sätt som jag inte gjort sedan dess.. och jag insåg att jag sakade den tiden, då jag visste vad orden betydde, då varje ord var en del av mig. Sjuan.. tretton år gammal och det var den bästa tiden i mitt liv. Damn, I miss it! Och det blev den första anledningen: Jag vill försöka hitta tillbaka till den tiden då jag och orden var ett.


Men då jag verkligen bestämde mig för detta var när jag 19:45 kom hem från jobbet.. Jag satt och räknade lite och kom fram till att jag hade jobbat 34 timmar på tre dagar! Och jag insåg att jag ville att alla skulle veta hur synd det är om mig.. Så japp, jag söker medledande och beröm ;) Nej, men allvarligt talat så kändes det tomt på något sätt att det bara är jag och Johan som vet hur jag har det i mitt liv, som vet allt som händer och allt jag gör. Jag kände mig faktiskt lite ensam.


Så den här bloggen blir som en övningsbok för mig, att lära mig skriva så att orden betyder något igen. Men den blir även som min dagbok, där åtminstånde jag själv i efterhand kan läsa vad jag gjort och berömma mig själv för att jag orkade och klarade av det. Ni som orkat läsa ändå hit, ni förtjänar också lite beröm!


Puss, Clara.


RSS 2.0