Lördags roadtrip, Erikshjälpen & amningshjärnor


Idag fick jag för första gången träffa Marcus kompis Björn. Wow, liksom.. Tog bara drygt ett år ;)
Iallafall så kom han ner hit och käkade frukost med oss. Frukostdejter är alltid trevliga ju.

Efter att ha ätit så lämnade jag dem och åkte istället på mini-road trip med Natasja och Alissa till Erikshjälpen (underbara, underbara Erikshjälpen!! ). Natasja som nästan aldrig handlar något på Erikshjälpen skulle sååklaart just idag handla världens största hyll-möbel som vi knappt fick in i bilen (C:"Okej jag tror vi måste fälla sätet." N:"Åh, skitbra idé... Hur gör man det?" C:"..Jag vet inte..?").

Iallafall så åkte vi sen vidare till Veberöd för att hämta gardiner som jag köpt av en på nätet. Sen blev det Dalby för jag skulle köpa alkoholfri champagne. Natasja tog ut pengar och jag tog med mig Alissa in på systemet. I kassan visar jag leg av ren vana eftersom jag är på systembolaget, men då börjar kassörskan skratta åt mig. "Du köper alkoholfritt, det behöver du inte visa leg för att göra! Är det amningshjärnan som spökar?"
Haha alltså wft.. Bara för att man är lite förvirrad när man har en unge på armen så har man tydligen amningshjärna! Alltså, mycket har jag anklagats för att ha, men detta var nytt, haha! ;)

 

Hade inte kunnat ha en bättre morgon, älskar mina flickor

Nu ska vi på kalas:) Puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0