Gnälliga Onsdagen den 15 januari


Idag är det ett styck gnällig jag som sitter här. Igår lyckades jag på något sätt både sträcka nacken så att det gör ont hur jag än rör huvudet nu, och skada min tumme så att det bara dunkar av smärta i den. Dessutom har jag världens träningsvärk i HELA kroppen eftersom jag bara körde styrka på gymmet igår. Till råga på allt så känner jag att en förkylning är på ingående, jag har frusit hela dagen och har ont i fötterna.

Med denna inledningen så är det väl inte så förvånande att jag sket i årets första körövning och åkte istället hem för att tycka synd om mig själv lite till. Eftersom älskling är i Helsingborg har jag inte ens någon som kan ta hand om mig. Buhu.
Katterna har varit som galna och sprungit runt och lekt med varandra ända sedan jag kom hem. Blir så glad när jag ser det Förutom när jag har tittat på världens sötaste kisar så har jag druckit te och spelat sims.
Nu ska jag göra varma mackor, man får ju passa på att göra min form av middag när älskling är borta ;)
Dumma han tillåter liksom inte mackor som middag annars.. :)

Puss!

Förresten.. Besiktningen såg lovande ut. Imorgon ska vi få utlåtandet från besiktningsmannen och sen får vi se vad som händer!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0