shopping + restaurangbesök


Idag kunde vi egentligen följt med Emma och Axel till Ullared, men vi ångrade oss i sista minuten pga att vi tyckte att för mycket av vår dyrbara helg försvann bara för onödig shopping på ett ställe där vi precis varit. Typ.
Så då skulle vi istället "baaraa" en snabbis till Erikshjälpen och sen skulle vi spana in ett hus i Blentarp, och när vi ändå var där så var vi ju nääästan i Tomelilla vilket betydde att det vore dumt att inte besöka Bo Ohlsson då när vi var så nära!!
HAha.. Logiken på topp! ;)
Iallafall så hade båda affärerna fått in julsaker och oj vad vi shoppade loss bland julgransfötter, paketsnören, tryffelformar, juletiketter, julkrukor, julgransbelysning och andra saker som vi bara mååste ha för att göra årets jul perfekt! ;) )
Åh, jag älskar min man som förstår min nördighet och lever sig in i den som om det var hans egen största besatthet

På kvällen åkte vi till Malmö och gick på Mosaik för att fira vår 11-månaders dag. (som inträffade i fredags, men vem orkar egentligen göra grejer på fredagar?!). Snart ett år!! Shit vad tiden flyger iväg.. Detta året har varit ett av de lättaste i mitt liv, guuud vad skönt med en normal kille ÄNTLIGEN!

Nu kollar vi på film och dricker te, behövs för att hålla värmen i det här skithuset!
(men på måndag får vi nya fönster så vi håller tummarna för att de ska vara tätare, wohoo!) 
♥Love you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0