Någongång den senaste veckan..


I söndags ägnade vi precis heela dagen till shopping!
Först åkte vi till Magnus och Hillevi till IKEA för de skulle bara ha en byrå. Jo, tjena, vi var där i tre timmar!!
Suck..

Sen när vi kom hem så bytte vi i stort sett bara bil och åkte mot Malmö igen, denna gången till Emporia eftersom varken jag eller Marcus hade varit där! Köpte faktiskt inte så mycket, energin var redan totalborta när vi kom in där, men var kul att ha varit där en runda iallafall, de hade åtminstånde någon ny affär och inte bara de vanliga tråkiga.. Dock kunde man lika gärna åkt till Väla liksom ;)

 
 ~
 
Helt ärligt har dagarna flutit ihop lite nu på sista tiden, måste verkligen börja uppdatera bloggen bättre igen för jag vet inte vad jag gjort om dagarna längre alltså, haha!

I måndags åkte vi iallafall till Hammarlunda och hälsade på Ina & Jonas och käkade pannkakor, snackade lite skit och hade det allmänt mysigt.

Vi lagar en jävla massa mat också, jag och Marcus, så kan inte hålla koll på när jag fotar vad, men tror de här bilderna är från helgen någongång.. Fredag och lördag tror jag.. Eller jag hoppas iallafall det är vid två olika tillfällen med tanke på att det är olika drinkar på bilderna, haha.. Fyllon :)

(Facebook säger att första bilden är från i lördags kväll så bestämmer att den andre än från i fredags ;)
Bild nr 1: Jag tvingade på Marcus en onepiece, gjorde mig en pina colada och satt sen och tittade på min man som gjorde maten.. Aaah.. Bättre kan man nog inte ha det!! ;) )


Idag är mitt hjärta duktigt och jobbar över lite och jag har hunnit med att städa massa här hemma och dessutom fått ner granen.. Alltid en början. Alla verkar redan ha fått ner allt julpynt så jag kände pressen att åtminstånde börja ;)
Dock har jag kommit fram till att efter 1,5 timmes städning som inte ens syns så har jag gjort mig förtjänt av 1,5 timmes Sims ;) Eller tjaa.. Tills Marcus kommer hem iallafall, då blir det äpplekaka! =)

Puss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0