Fredagskväll,


Godkväll!
Denna veckan har verkligen varit katastrof, jag har varit på skitdåligt humör och ALLT har gått fel!
Kakor på jobb har gått åt helvete, kunder som varit extra störiga, ComHem är cp, det är fruktansvärt kallt och jävligt, min skänk fick en stor vit fläck på sig av en kruka som ramlade, m.m.. Någon skit varje dag som har hållit humöret på en jämn skitförbannadnivå.. Suck..
Skyller allt på sömnbrist då jag och Marcus inte är riktigt överens om sängtiderna, och jag varnade honom för hur det skulle sluta så han har bara fått skylla sig själv denna veckan, haha ;)

Nu är det dock äntligen fredag även om det innebär att älskling är iväg på sin dumma kurs denna helgen också.. Snackades om dans i Helsingborg ikväll men det blir nog inte av.. Orkar verkligen inte så får se hur det blir.. Löjligt långt att behöva åka en fredag liksom ;)

Då håller jag hellre date med Sims, min chipspåse och Darius Rucker på Spotify.
Låter som en helkväll i mina öron!! Så tar vi tag i livet imorgon..


~

Darius Rucker - This

Allt han sjunger är så sant.. Jag är så lycklig nu
Bilden är från julafton då vi gick med Hillevi och Magnus och drack vin.. Hade helt glömt att Magnus tog det fotot (behöver ju inte diskutera mitt face, men älskar bilden bara för att den är på oss)..

~

En annan julbild som inte fått vara med innan.. Min bäbis och jag


PUSS!

(om någon undrar hur det har gått med pusslet vi påbörjade i måndags så ligger det fortfarande kvar halvfärdigt.. Lite som jag trodde det skulle sluta;) )
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0