Måndag/ Tisdag 5-6 november.


Behöver väl inte säga att jag var helt sinnessjukt trött igår, sov sammanlagt 8 timmar lördag - måndag och gick med ett dovt illamående konstant. Men det var det självklart värt, alla tider
Efter jobb åkte jag till sjukhuset igen och hälsade på Natasja, Joakim och Bäbis och alla mådde fortfarande bra. Natasja mådde ju "för" bra för att vara förstföderska, tydligen brukar man inte vilja ta promenader och liknande dagen efter förlossningen ;)
Bäbis var ju bara ännu sötare.. Hur ska detta sluta liksom!! ;)

Daniel kom och hämtade mig på sjukhuset och sen åkte vi till mamma för att hämta Pärla och min TV, för att sen handla innan vi åkte hem igen! Phu, visste knappt vad jag hette vid det laget.. Shit vad trött jag var..
I lägenheten var det kaos då Johan hämtat nästan alla sina saker (och lagt resterande saker lite överallt), men eftersom jag varit på förlossningen så hade inte några av mina saker kommit in.
Så vi löste det på bästa sätt.. Blev middagen framför tv:n som vanligt, bara i lite annorlunda form ;)
Haha nää sån jävla kaos, och idag har jag inte hunnit ordna någonting heller, mer än att få ner Johans porslin, vilket ju inte hjälper i all min kaos! :/


Idag kom min granne och knackade på och berättade att han hade observerat (tjuvtittat genom balkongen) att jag inte hade någon soffa längre och sa att han hade två i förrådet om jag ville låna någon tills jag fick en ny..
Så gulligt! Det trodde jag inte om honom alltså.. Tackade typ tusen gånger hur snällt det var att erbjuda sig men att jag klarade mig utan soffan någon dag till. Både Daniel och Johan trodde att han försökte ragga nu när Johan flyttat, haha.. Vafaaan.. Jag tror ändå på den fina medmänskligheten :)

Nu ska jag äta upp min sista macka, spela färdigt i betapet och sen blir det sovdags! Imorgon ska jag ta bussen till jobb för första gången ever när jag börjar 7.00 och det är hemskt hemskt hemskt och jag måste gå upp en hel timme tidigare än vanligt :'(
 
PUSS
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0