24 december 2012


Alltså denna julafton får jag nog säga (utan att förolämpa resten av min familj) var en av de bästa på länge!
Superlugn och skön, utan stress och stim och måsten.
 
På förmiddagen kom både Johan och Ina & Jonas förbi till mig och önskade en god jul.
Emma, Axel och pappa kom lagom till Kalle Anka och då åt vi varsin jultallrik (rester från gårdagen).
Sen kollade vi på Kan du vissla Johanna, som man aaaldriig får se slutet av i vanliga fall, eftersom det alltid är då man brukar äta julbord, så bara det var en lyx denna julafton, haha. Efter filmen lagade vi Flygande Jacob och Pärla fick öppna sina paket, hon var ju den enda som fick paket så det blev värsta uppståndelsen med godis och leksaker hit och dit :) Jag klippte pappa och sen satt vi och spelade kortspel tills typ 20.00 då pappa åkte till jobb och Emma och Axel åkte hem.
Då gick jag över till Jocke och Natasja en runda och vi delade paket med varandra, stackars Alissa har fått kolik så jag stannade inte så länge för hon var inte på sitt bästa humör om vi säger så.. ;)
Strax innan midnatt kom mitt hjärta hit och vi gick tillsammans till kyrkan och lyssnade till midnattsgudstjänsten. Där mötte vi Hillevi och Magnus som bjöd in oss på vin efter kyrkan. Sagt och gjort, vi höll låda i någon timme på en cider och en vinflaska innan vi gick hem. Träffade så många av de fina människorna i min närhet idag, kom i säng vid tre, alldeles lycklig. 

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0