Påskhelg i Skåne (wtf!)


Jag blir faktiskt väldigt glad att jag har mindre läsare på min blogg nu under dessa dagarna, för det innebär ju att alla har något bättre för sig än att sitta vid datorn under påsk OCH i detta underbara vädret!!
Precis som jag med andra ord, så vad ska ni in och läsa när jag ändå inte uppdaterar liksom ;) Hihi.

Denna påskhelgen har varit konstig (såklart - har ju varit på helt fel ställe?!) men väldigt trevlig hittills..

I torsdags gick jag inom systemet på vägen efter jobbet och köpte cider till mig och Natasja som vi satt i Botaniska Trädgården och drack :) Senare på kvällen fick vi in en kille som hette Dennis till oss och Johan mötte upp oss efter att han varit med jobbet på fest, så drog vi och käkade och sen var vi en runda på Ariman..
I fredags var jag hos sötnos hela dagen (eller på hans balkong iallafall) tills han skulle jobba,
då åkte jag en runda till Burlöv och shoppade. Sen åkte Johan och jag och åt på restaurang och kollade på bio - Little Red Riding Hood. Den var ganska bra:)


Lördagen tillbringades den också på Rickards balkong i solen (har inte bränt mig men hon solexem lite överallt.. usch..) , sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning och sen gick vi över till Joakim som bjudit över oss på grillning tillsammans med Vivi, Hampus, Corbee och en som hette Björn. Blev en riktigt lyckad kväll :)
 (men av någon anledning fick inte kameran vara med..)
Sen hämtade mamma oss och vi åkte till kyrkan för midnattsmässan OCH Emmas konfirmation! Var jätte stämningsfullt och mysigt.. Sån konfirmation kunde man själv blivit erbjuden tycker jag, lite mer personligt på något sätt.

Och idag ska jag snart gå till Hällestad där Ina hämtar mig och Emma sen,
för vi ska till Morfar och Lena på påsklunch.. kan bli trevligt ju, och lite påskigt! ;)

Puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0