Lördag/Söndag,


Hej höst. Hej mörkare hår.Igår skulle vi på inflyttningsfest hos Einar i Landskrona.
Jag åkte till Lund där Ola hämtade mig och vi handlade upp halva Max och bytade kläder på Ola innan vi åkte vidare. Sen körde vi lite rundor i Landskrona innan vi kom rätt också, men det vet kul :)
Festen i sig var riktigt trevlig också, sjukt fin lägenhet.
Runt midnatt ville halva gänget hem och andra halvan skulle dra ut i Helsingborg. Sam kom och hämtade mig (hur stor är chansen att Einar flyttar till samma gata som han liksom?! galet..) och sen sov jag hos honom.
Imorse vaknade vi av att Johan ringde och sa att vi skulle åka för han skulle massera i Malmö. Dessvärre hann han inte lämna mig i Dalby så jag fick följa med till Malmö och tänkte var hos Axel ett tag.. 
Fast när jag ringde till Axel så höll han på att byta om till uppvisningen vi skulle ha i Veberöd som vi egentligen sagt att vi inte kunde komma till. Så jag bytade bil och följde med till Veberöd och satt med på gudstjänsten där, dock hann jag inte hem och byta om så det blev ingen dans för min del..
Nu kom vi väl hem för en timme sen och har precis ätit frukost, senare ikväll blir det ännu en gudstjänst, denna gången i Hällestad där Eginokören ska sjunga!

Bilder kommer som vanligt sen. Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0