Himmelriket


Idag har jag varit i Himmelriket två gånger om!
Först blev Johan och jag skickade till Axfood där det är så sjuuukt billigt och vi fick reda på att man kan handla där som privatpersoner också. Yaay! Snacka om att det blir storshopping där någongång! Idag blev det en kniv, chips och en påse bilar för 99 kr!

Sedan åkte vi vidare till Criollo Chocolaterie som vi var på chokladprovning hos i våras för att köpa världens godaste choklad: mjölkchoklad med hickorysalt.. Mums <3


Kommentarer
Postat av: kvlt

Jag fick erhålla din blogglänk via klotterplanket.

Förstår även att du är sugen på att få en viss mängd besökare till den för att känna någon form av tillfredställelse. Majoriteten av oss dras med denna suktan efter att synas, finnas och definieras på diverse sätt.Vad jag däremot är något skeptiskt inställd till är hur du tänkte dig att det inlägg jag nu kommenterar skulle vara intressant för mig?

Det finns över 6 miljarder människor på planeten.

Alla dessa lever unika liv genom sina individuella upplevelser.För en utomstående uppfattas nog de flestas upplevelser som triviala, vardagliga och tråkiga.

Precis som jag finner ditt inlägg kring chokladprovning fullständigt ointressant. Eftersom jag inte känner dig.Så snälla, fundera på VARFÖR du har en blogg. Vilka du vill nå ut till och hur du marknadsför den.

Om du vill att klotterplanket skall finna detta intressant bör du skriva något bredare och mer opersonliga inlägg.

Något varje person kan relatera till.Eller lägg helt enkelt upp en jävla massa recept på bullar. Alla älskar bullar.Hade du intresserat gemene man hade du antagligen fått ett ökat besökarantal. Och en återkommande skara som finner lektyren du bidrar med intressant.2009-10-22 @ 08:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0