Bal + student,


Stressig dag idag, men rolig!
Jobbade till 14.oo då mamma kom och hämtade mig så for vi till Hällestad där vi skulle hjälpa Emma, Hanna, Elvira och Lena att göra sig iordning inför deras avslutningsbal. Ina och jag trodde bara att vi skulle fixa till Emma, men fick en lätt överraskning när 4 par ögon tittade på oss och sa att de ville ha lockigt hår och bli sminkade. Hektiskt!
Men vi hann precis, flickorna har aldrig varit sötare innan! (Ina & jag mycket stolta)

När vi var färdiga med flickorna var klockan 19.oo och det var då jag hade lovat att vara på Hillevis student! Damn it! Fort hem och börja packa in presenter och byta om och sminka mig samtidigt och sen halvspringa ner till Vivi.
Där hade Hampus, Jonas, Jocke, Henrik och jag lite småkul under kvällen.. Det är konstigt att man lätt faller in i gamla spår.. Som Jocke och jag som inte snackat med varandra sedan 9an och nu höll vi på nästan precis som innan.. Skumt. Men fräckt :)
Vi hade köpt jordgubbar, cider och popcorn till Hillevi förresten, mycket uppskattat!! ;)

Imorgon åker älskling till Göteborg med jobbet.. tråkigt. Funderar på att roa mig i stan efter jobbet, eller helt enkelt jobba till kvällen. Annars snackade Jonas om att sitta hemma hos mig och dricka.. Hmm. Kanske inte supersugen på det efter den här jobbveckan. men får se. Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0