Vinbärsmarmelad

 
  Hej igen!
Jag och Natasja trotsade regnet och gick ut och plockade vinbär.
Tänkte att det var lika bra att göra något med dem direkt och eftersom rabarbermarmeladen är typ det godaste jag någonsin smakat så gjorde jag vinbärsmarmelad!
Har lite dille på marmelader just nu (gjorde en rödlöksmarmelad på jobbet häromveckan, mums!!)
men det är ju så lätt att göra, och det går ju alltid åt! :)
 
Pusspuss.
 
     
 
 
Vinbärsmarmelad:
 
500 g vinbär
400 g syltsocker
1 lime (skal + saft)
1/2 dl vatten
(jag hade även i 1 kanelstång)
 
Koka upp ingredienserna och lät puttra i 20- 30 minuter tills man märker att vätskan börjar stelna.
Mosa emellanåt med tex en potatisstöt.
 
~
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0