12 januari, nystart.


Jag vet att jag har sagt det innan, men det tåls att sägas igen:
Det finns inget bättre sätt att börja dagen på än med att träna!

Och jag fattar inte varför jag slutar göra det i vissa perioder heller, när jag egentligen vet hur underbart det är. Problemet är förstås att jag inte har någon egen bil, för jag måste matcha in dagarna då mamma börjar tidigt och kan köra Johan på morgonen, och att Daniel inte har sovit över här. Båda dessa sakerna samtidigt händer ju inte speciellt ofta tyvärr, men ska bli lite ändring på det nu, får planera livet efter mammas arbetstider, haha.

Iallafall så inträffade detta idag, och jag tog mig i kragen och körde järnet en timme på gymmet innan jobb. Känslan går inte att beskriva. Underbart. Det är väl det enda jag älskar med mina arbetstider, när man kan utnyttja mornarna sådär :)

Idag kändes lite som en nystart på något sätt; NU är det slut på onyttigheterna (iallafall här hemma), NU är det slut på det eviga latandet, NU är det slut på att hoppa träningen för minsta lilla bortförklaring, NU är det slut på allt det negativa.
Jag skrev precis efter nyår att jag behövde en nystart, och idag kändes det som att jag var mentalt med på det också. Åkte till Willys för att fylla skafferiet med knäckebröd, bananer, frukter, bär, yoghurt och ägg för att äta nyttigt här hemma på kvällarna. Johan hängde på och vi kastade ut all choklad och julgodis som bodde kvar sedan jul/nyår. SKÖNT!

Puss & Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0