Tisdag & Maria-dagen


Det enda stället jag trivs på just nu är på gymmet, och när jag är där väldigt mycket så kommer mina fotproblem med en gång, och även mitt nya problem: mina ljumskar. Varföör liksom!
Jag tränar crossen, trappmaskinen och löpbandet tills det värker i fötterna, och då går jag över till cykeln tills ljumskarna värker. Och då är jag inte ens helt trött. Suck :(
Så det finns ett ställe där jag verkligen trivs, men det gör jävligt ont att vara där. Tack.

Jobbade heldag idag, och två minuter innan vi slutade så gick brandlarmet. Och vi hade inte hunnit byta om. Wohoo. Och för en gångs skull var det inte köket som hade satt igång det eller en övning, utan det brann tydligen på riktigt i någon datorsal. Eller åtminstånde reagerade den på brand och vi blev stående utomhus i nästan en halvtimme innan larmet slutade tjuta och vi gick in fastän vi egentligen inte fått klartecken. Kul. Får man skriva det på sina övertidstimmar? ;)Idag har fröken namnsdag också, är Maria-dagen. Mamma var söt och skulle lämna en blomma, men då hade Johan låst mig inne när han stack till kören. Haha, tack för den liksom. Kul om det börjar brinna nu ;)

Så om jag inte redan gjorde det innan såå..
..Känner mig ensammast i världen just nu.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0