2 januari 2012


Hittills kan jag inte påstå att det nya året har bidragit med någon vidare action.. Igår låg vi som två hösäckar framför tv:n och krängde pizza och rörde oss inte en millimeter som om vi hade värsta bakfyllan, när vi i själva verket mådde riktigt bra.. Ganska onödigt sätt att tillbringa en icke-bakfull dag på, men man kan ju bara inte anstränga sig något den 1 januari? Eller hur?

Idag jobbade jag i och för sig ända från tidig morgon, hann med en snabb shoppingrunda på Nova i väntan på att Johan skulle sluta (fyy vad rean är bra NU, varför var man ens där i mellandagarna?! Galet.. Idag fick jag en myströja, ett par skor och ett armband för under 300 kr.. naaajs!! Ska tvinga dit Daniel imorgon..) och sen var vi på gymmet en snabbis och tränade styrka, men ändå känner jag mig sjukt onyttig idag.

Tror det handlar mycket om att jag sedan i slutet av november har haft fullt upp varje dag, och nu är jag helt plötsligt "ledig" igen.. Skum, men skön känsla :) Eller snarare.. Blir skönt när man vant sig igen iallafall, haha..
Nu kollar jag på Love Actually med mig själv.. trååk.
Puss&hej.

Pärlas favoritplats, på tvättstället :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0