Utarbetad,


Ibland blir jag så trött på mig kropp.
I några dagar nu har jag bara börjat må sämre och sämre. Illamående och yrsel på morgonen och långt fram på dagen. Idag har det inte släppt helt alls. Så nu är alla kompisarna på fest hemma hos Ola och äter en massa julkakor, medans jag ligger och tycker synd om mig i soffan. Andreas är underbar och är och köper choklad till mig nu. Jag pallar liksom inte bry mig om ifall jag äter nåt onyttigt. Det där försöket till viktnedgång fungerade ju ändå inte.. Blä.

Det intressanta är att den antagliga källan till hur jag mår, var den som sa det. Jag pratade med chefen idag om hur jag mådde idag och hans svar var "jaa, du kanske har jobbat för mycket."
Va? Hörde ni?! Jag önskar att jag hade haft vittnen till de där orden,: chefen erkänner att jag jobbar sjukt mycket! (Dock började han två minuter senare skrika på mig för saker som hade tyckte att jag skulle ha hunnit göra medans han var bortrest.. men ändå..)
Förra månaden hade jag 40 övertidstimmar tex.. Så på nåt sätt så förklarar det ju verkligen allt med hur jag mår. Efter 2 års stress med tidvis orimligt ansvar och sjuka arbetstimmar, så säger min kropp ifrån!
Och om jag ska vara ärlig så var det fan ta mig på tiden!

Det är därför jag knappt skrivit i bloggen heller den senaste tiden, jag har ju absolut ingen ork till någonting längre.. Jobbar, sover, jobbar, sover. Har ju blivit eremit på kuppen, orkar ju inte träffa någon. Middagen med Ola och lillasyster + dansen igår tog fullständigt musten ur mig.
Frågan är hur man gör nu? Hur blir man "frisk" från stress? Julborden är på G nu, så jobbet kommer absolut inte bli lugnare. Går man till en läkare? Borde man bli sjukskriven? Hur säger man till chefen att man inte pallar mer?

//

Kommentarer
Postat av: Jessica

Var försiktig så du inte blir utbränd. Det är ett jävla helvete.

2009-11-28 @ 00:14:49
URL: http://bajskatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0